donderdag, september 19, 2019
How to Work

Inspirerende werkplekken: Spaces Zuid-As

spaces zuid-as

Het Nieuwe Werken betekent bij veel bedrijven flexibel werken. Thuis of op kantoor. In een tijd waarbij steeds meer mensen freelance gaan werken, maar niet iedereen een eigen kantoor nodig heeft is het concept van Spaces een uitkomst.  De co-workspace wordt een plek om mensen te ontmoeten en jezelf te ontwikkelen en inspireren.

In dit artikel van Inspirerende werkplekken: Spaces Zuid-As in Amsterdam

 

Spaces Zuid-As

Spaces Zuid-As

‘ Het authentieke bedrijfsverzamelgebouw in een nieuw jasje:  inspirerend, flexibel en vernieuwend.’ 

De freelancer: Spaces biedt een heel inspirerende werkomgeving met gedeelde werkruimte en faciliteiten zoals receptie, kantine, brievenbus . Iedere designliefhebber kan heel gelukkig worden van de ruimtes met veel (dag) licht, designmeubilair en huiselijke materialen. Je vindt er werkplekken in all vormen en maten: Van lounge banken tot akoestische isolatiecellen, van akoestische treinbanken, call-cells tot de huiskamertafel. Verschillende ruimtes met een eigen uitstraling en identiteit in allerlei vormen en maten. Je kan van deze gezamenlijke werkplekken gebruiken maken als ‘member’ en dit wordt je al vanaf 225 euro per maand. Inclusief receptionist en supersnel internet

 

inspirerende-werkplek

Het bedrijf:

Ook voor startups, en  die een vast kantoor zoeken met flexibiliteit biedt Spaces Zuid- As een uitkomst. Ze verhuren namelijk ook kantoren in een variatie van 25 m2 tot 700 m2. Naast een kantoorruimte huren kun je verschillende vergaderruimtes per uur en per persoon huren waar je kunt overleggen, met collega’s of klanten. Doordat er veel bedrijven gevestigd zijn ( Dropbox, Twitter etc) zijn de lijntjes kort en zijn zakelijke contacten zo gemaakt.

Spaces heeft 3 filialen in Amsterdam: op de Herengracht, Vijzelstraat en de Zuidas.

Voor meer informatie zie www.spacesworks.nl

inspirerend_kantoor

Like this Article? Share it!

About The Author