donderdag, september 19, 2019
How to Work

LaDress by Simone. The perfect dress voor elke gelegenheid

LaDress

Een belangrijke presentatie, een sollicitatiegesprek, een diner, boodschappen of een feestje. Voor elke occasion heb je vast wel een passend jurkje in je kast. Maar welke kan je aan bij allemaal!?

Als modeliefhebber was oprichtster Simone van Trojen altijd op zoek naar dat ene multifunctionele jurkje, passend bij haar verschillende rollen: zakenvrouw, moeder, vriendin en partner. Deze zoektocht bracht haar ertoe in 2006 haar eigen droomjurk te creëren: LaDress.

Menig stijlvolle BN’er dame heeft al een jurkje van LaDress in de kast hangen en dat is niet zonder reden. Ondanks de iets hogere prijs ( 150 euro) is een jurkje van LaDress eigenlijk onmisbaar. De modellen zijn elegant en stijlvol en perfect voor every day wear. De jurken zijn gemaakt van comfortabele Italiaanse jersey lycra, wat heerlijk zacht aanvoelt op de huid, mooi soepel valt en een flatterend effect heeft. Er is ook een prachtige collectie jurkjes voor special events.

Wij hebben onze 5 favoriete modellen voor je op een rij gezet.

  1. Carla ( & Aretha)
Model Carla in koningsblauw

Model Carla in koningsblauw

Carla has is all. De vlinderjurk geeft je een prachtig silhouette en de lengte is perfect. Elegant door de boothals en het iets losse model, maar een lust voor het oog. Deze supervrouwelijke jurk is te krijgen in 16 kleuren. Onze favoriet? Koningsblauw! Maar pas op, de kans is groot dat je vanaf nu wordt aangesproken met Hare Majesteit. Op zoek naar een iets zomerser model? Zusje Aretha heeft korte mouwen en is leverbaar in zomerse kleuren, waarvan Jade onze favoriet is. Je collega’s wanen zich even op een tropisch eiland..

Model Aretha in kleur Jade

Model Aretha in kleur Jade

2. Joss by LaDress. Van boodschappen op maandagochtend tot de vrijdagmiddagborrel ( and beyond)

 

Model Joss met subtiel bloemenmotief

Model Joss met subtiel bloemenmotief

Ben jij gezegend met een prachtig decolleté, die best gezien mag worden? Joss zorgt ervoor dat ze perfect tot haar recht komt, zonder té sexy te zijn. De overslag geeft de jurk een nette uitstraling en slankt ook nog eens mooi af. Een perfecte all-occasion dress, voor een picknick in het park of een dag op kantoor. Verkrijgbaar in allerlei kleurtjes, maar kies niet voor rood, dat kunnen je mannelijke collega’s echt niet aan.

3. The little black dress: Linda

Jurk Linda van LaDress

Jurk Linda van LaDress

Linda kan élke dag, maar vooral op een dag dat je presentatie heel belangrijk is. Het losvallende A-lijn model, het detail op de borst, de boothals en de lengte boven de knie, maken de jurk elegant en stijlvol. Linda past perfect bij iets langere dames, ben je onder de 1.70 dan is model Halle the-one for you. ( helaas niet in zwart)

4. Donna. Met sneakers of pumps!

Donna met een crêpe de chine stof

Donna met een crêpe de chine stof

WANT! Is het de crêpe de chine of het perfecte model dat Donna zo’n perfect jurkje maakt? Supercool met sneakers en sophisticated met een paar pumps. Deze jurk kan je écht altijd aan door het los vallende model, de praktische stof en het superhippe design.

5. Norah. De kerstborrel of het zakendiner. 

Norah is leverbaar in marineblauw, peach, emerald, cobalt en salmon.

Norah is leverbaar in marineblauw, peach, emerald, cobalt en salmon.

Ben je op zoek naar een stijlvol en chique jurkje? Dan zit je met Norah altijd goed. Het kant, de A-lijn, en de elegante lengte maken haar het perfecte jurkje bij een speciale gelegenheid. In marineblauw is ze sophisticated, in een van de andere kleuren een echte eye-cather.

Alle deze jurkjes shop je op de website van LaDress.

 

Like this Article? Share it!

About The Author