donderdag, september 19, 2019
How to Work

Get Suited by Suit Supply

suit_supply

Op de werkvloer heeft je uiterlijk en kledingkeuze bij presentatie een belangrijke rol. Het dragen van een pak geeft vaak een professionele uitstraling, maar bij een maatpak gaan niet als eerste termen als ‘ hip en cool’ door je hoofd. Het tegendeel dat pakken op de werkvloer saai zijn bewijst Suit Supply. De mannenmode keten is opgezet door de Nederlander Fokke de Jong en bekend door zijn opvallende eerste locaties langs de snelweg (A2 bij Utrecht en A4 bij Hoofddorp) en provocerende marketing.  Suit Supply biedt pakken in alle prijsklassen , verschillende pasvormen en materialen. Daarnaast vind je bij Suit Supply alles om je pak af te maken: shirts, stropdassen, schoenen en jassen.

suit-supply

 

Wat is het succes van Suit Supply? Suit Supply heeft inmiddels 60 winkels over de hele wereld, van NYC to Singapore weet de stijlvolle man Suit Supply te vinden voor mooie maatpakken voor een zeer aantrekkelijke prijs.  Vooral jet succes in Amerika is groot, waar een kwart van de vestigingen zijn gesitueerd. Je kan bij Suit Supply terecht voor confectiepakken die terwijl je wacht door een kleermaker naar jouw lichaam wordt aangepast of een maatwerkpak die gemaakt wordt in eigen ateliers. ‘ De collectie bestaat niet uit pakken van je vader, maar is een combinatie van ‘uptown’ en ‘downtown’, aldus de Jong

 

Volgens ‘The Wall Street Journal’ heeft het merk ook veel aandacht voor detail. ‘Een pak van 614 dollar van Suitsupply is kwalitatief gelijkwaardig aan een Armani van 3625 dollar’.

Dat Suit Supply cool is hebben ook artiesten als Bruno Mars en John Travolta.

Onze favoriet dit seizoen?

Hudson Blue Plain van Wol Kasjmier in de kleur blauw en de Washington Grey Birds eye. 

Beiden vanaf € 299,-

Suits_Blue_Plain_Hudson_P4714_Suitsupply_Online_Store_1-fb12427

Hudson Blue Plain

Suits_Grey_Birds_Eye_Washington_P4708_Suitsupply_Online_Store_1

Washington Grey Birds Eye

 

Like this Article? Share it!

About The Author