donderdag, september 19, 2019
How to Work

5 redenen om je huisdier mee naar kantoor te nemen

huisdier_kantoor

In Amerika vindt er een hele gezellige ontwikkeling plaats. Veel bedrijven zoals Google en Amazon.com staan toe dat werknemers hun huisdier mee naar kantoor nemen… En wat blijkt? Personeel die een kantoorhuisdier hebben werken harder, beter en langer. Hierbij 5 redenen om je huisdier mee te nemen:

  1. Het maakt personeel loyaler. Werknemers zijn zo blij dat de werkgever deze mogelijkheid biedt dat ze bereid zijn om meer te geven op de werkvloer. Verder voelen ze geen haast om snel naar huis te gaan of en nieuwe werkgever te zoeken.
  2. Het maakt gelukkig. Een dier maakt mensen aan het lachen en zijn blij om je te zien.
  3. Minder stress. Honden in de buurt en het aaien van honden werkt stress verlagend en het wandelen met de hond zorgt dat personeel meer ontspant tussen de werkzaamheden door.
  4. Verbeterd socialen contacten. Dieren brengen mensen samen en verbeteren de samenwerking en onderlinge connecties tussen collega’s. Daarnaast brengen ze een ontspannen sfeer op kantoor.
  5. Dieren zijn gezond. Door een hond op de werkvloer komt het personeel vaker buiten en beweegt meer. Deze beweging houdt het personeel gezond, vermindert hart en vaatziekten en houdt fit.

Je huisdier meenemen naar kantoor kan alleen als deze goed is opgevoed en zindelijk is. Een blaffende hond steekt andere honden aan en veroorzaakt zo juist veel irritatie en overlast op de werkvloer. Daarnaast moet het ook in goed overleg gebeuren, het is best goed mogelijk dat sommigen allergisch zijn.  Zelf geen huisdier? misschien is het mogelijk een bedrijfshond te nemen!?

Like this Article? Share it!

About The Author