donderdag, september 19, 2019
How to Work

From bottle to chair. Duurzaam meubilair door De Vorm

de_vorm_duurzaam_meubilair

Ben je op zoek naar duurzaam maar mooi kantoormeubilair? Duurzaam meubilair door De Vorm wordt gemaakt van recyclebare, duurzame of onconventionele materialen, zoals samengeperst vilt van plastic PET flessen. De collectie bestaat uit lampen van kurk, kapstokken, stoelen, tafels en scheidingswanden en kuipstoelen van samengeperst kunststof.

Dit zogenaamde PET FELT is mega sterk en ontzettend duurzaam. Daarnaast is het materiaal comfortabel, UV- bestendig, zelf ook recyclebaar en heeft hoge akoestische waarden.  Naast de hippe uitstraling van het materiaal is de vormgeving van het meubilair ook geweldig. Onze favoriet is de POD ontworpen door Benjamin Hubert. In deze akoestische kuipstoel kan je je helemaal wegkruipen, optimaal concentreren of even een moment voor jezelf nemen. De akoestische kuipstoel kan je zelf samenstellen door de kleur van het frame te kiezen, een licht of donkere kuip te kiezen en helemaal naar jou smaak customizen door de vele keuze in kleuren en KVADRAT stoffen op de kussen.

LJ_recyclebare_stoel

LJ 2 van De Vorm

LJ 2 van De Vorm

 

Ook de bijpassende LJ 1 en LJ 2 stoelen zijn een duurzame keuze voor je kantoor. Deze kuipstoeltjes kunnen ingezet worden als vergaderstoel, kantinestoel of bijzetstoel en zijn gemaakt van PET FELT met een gepoedercoat stalen frame in vrijwel alle RAL kleuren.

de_vorm_lj_1

LJ 1

Like this Article? Share it!

About The Author